Sehen und erleben

Beleef Ootmarsum-Dinkelland. Ga op ontdekkingstocht en zie wat onze gemeente te bieden heeft! Van lekker winkelen tot actief in de natuur, van een educatief bezoek aan een museum tot gezellig samen uit eten. Neem eens een kijkje in het historische stadje Ootmarsum met z'n vele kunstgaleries en gezellige terrassen.

 1. Drostenhuis

  Drostenhuis

  Adres
  Walstraat 1, 7631ET Ootmarsum

  Im Zentrum von Ootmarsum befindet sich das ansehnliche Drostenhuis.

 2. Boerderij Spa Nutter

  Boerderij Spa Nutter

  Adres
  Dalweg 4, 7638PB Nutter

  Im Außengebiet von Ootmarsum, zwischen Äckern und Weideländern, werden Sie von der Twenter Schönheit umarmt. In Nutter, wo die Rehe noch in naturbelassener Landschaft leben und die Kühe in Ruhe grasen können, befindet sich der luxuriöse Spa "Nutter".